Miksi on tärkeää olla mukana Lakiareenassa

Varaa paikkasi Lakiareenassa!

Lakimies, nyt on syytä olla tarkkana! Lakiareenassa ensimmäiset lakimiehet varmistavat vahvan jalansijan ja parhaat mainospaikat.

Lakivälityksessä on tähän asti ollut oma Lakitietoa-osio, joka on ollut käyttäjien keskuudessa varsin suosittu. Suurin osa Lakivälityksen käyttäjistä saapuu sivustollemme hakukoneen (esim. Google) kautta päätyen ensimmäisenä asiaansa koskevaan Lakitietoa-artikkeliin. Lakiareenan myötä tämä estradi avautuu nyt kaikille Suomen lakimiehille!

Lakiareenassa on tärkeää olla mukana heti alussa!

Kuten tiedämme, samat juridiset kysymykset toistuvat eri asiakkaiden kanssa. Parisuhteen päättyminen, perintö, verotus ja työsuhdeasiat. Suosituimmista aiheista kirjoittavat juristit saavat varattua itselleen vahvan jalansijan Lakiareenassa ja varmistavat itselleen mainospaikan luetuimpien artikkelien yhteydessä. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää olla mukana kirjoittamassa Lakiareenaan ensimmäisiä artikkeleita!

Alla esimerkki siitä, miltä mainospaikka artikkelin yhteydessä näyttää.

Leena Lakimies

Lakiareenalle povataan suurta suosiota

Lakiareena on täysin uudenlainen palvelu Suomessa, sillä se yhdistää Suomen kaikkien lakimiesten ammattitaidon. Palvelu on Lakiareenan toimituksen ylläpitämä mikä takaa palvelun laadun. Tästä syystä Lakiareenalle povataan jo nyt suurta menestystä!

Lakiareenaan voivat kirjoittaa kaikki lakimiehet, joilla on Lakivälityksessä oma lakimiesprofiili. Luo oma lakimiesprofiilisi tästä!