Lakimiesprofiili

Lakiareena on Suomen Suurin lakipalveluiden hakuportaali, josta löydät jo lähes 800 laki- ja asianajotoimistoa. Toimistoprofiilin lisäksi voit luoda Lakiareenaan henkilökohtaisen lakimiesprofiilisi, jolla saat lisää näkyvyyttä ja pystyt hyödyntämään asiakassuosituksia.

Tällä sivulla autamme sinua lakimiesprofiilin luomisessa, alla esimerkki Premium-lakimies -profiilista (ohje jatkuu kuvan jälkeen):

Näyttökuva 2019-9-18 kello 14.49.01

Yhteystiedot

Voit ilmoittaa profiilissasi puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä toimistosi nimen ja yhteystiedot. Potentiaaliset asiakkaat voivat olla sinuun suoraan yhteydessä eivätkä yhteydenotot kulje Lakiareenan kautta.

Kuva

Asiakkaiden on helpompi valita lakimies, jonka kasvot he ovat nähneet. Tilastojemme mukaan kuvalliset lakimiesprofiilit saavat huimat 100 % enemmän kävijöitä kuin kuvattomat profiilit!

Esittelyteksti

Esittelytekstiin kannattaa panostaa, koska potentiaalinen asiakas tekee usein sen pohjalta päätöksensä ottaa yhteyttä juuri Sinuun.

Jos sinulla on haasteita esittelytekstin luomisessa, voit kääntyä meidän puoleemme. Luomme Premium-lakimiehille lyhyen haastattelun pohjalta esittelytekstin veloituksetta!

Yhteydenottolomake (Premium)

Premium-profiiliin sisältyy yhteydenottolomake, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat voivat lähettää sinulle viestejä suoraan profiilistasi.

Suositukset

Tuhannet suomalaiset etsivät joka kuukausi lakimiestä Lakiareenan kautta. Lakipalveluita tarvitseva on usein ensimmäistä kertaa tekemisissä lakipalveluiden kanssa ja tällöin aiempien asiakkaiden kokemuksilla on suuri merkitys.

Lakiareena tarkistaa jokaisen suosituksen ennen sen julkaisemista eikä Lakiareenassa julkaista asiattomia arvioita.

Luo oma lakimiesprofiilisi tästä!