Lakimiesprofiili

Lakivälitys on Suomen Suurin lakipalveluiden hakuportaali, josta löydät jo lähes 800 laki- ja asianajotoimistoa. Toimistoprofiilin lisäksi voit luoda Lakivälitykseen henkilökohtaisen lakimiesprofiilisi, jolla saat lisää näkyvyyttä ja pystyt hyödyntämään lakimiesarvioita.

Tällä sivulla autamme sinua lakimiesprofiilin luomisessa, alla aluksi esimerkki Premium-lakimies -profiilista (ohje jatkuu kuvan jälkeen):

Esimerkkiprofiili

Yhteystiedot

Voit ilmoittaa profiilissasi puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä toimistosi nimen ja yhteystiedot. Potentiaaliset asiakkaat voivat olla sinuun suoraan yhteydessä eivätkä yhteydenotot kulje Lakivälityksen kautta.

Kuva

Asiakkaiden on helpompi valita lakimies, jonka kasvot he ovat nähneet. Tilastojemme mukaan kuvalliset lakimiesprofiilit saavat huimat 100 % enemmän kävijöitä kuin kuvattomat profiilit!

Esittelyteksti

Esittelytekstiin kannattaa panostaa, koska potentiaalinen asiakas tekee usein sen pohjalta päätöksensä ottaa yhteyttä juuri Sinuun.

Jos sinulla on haasteita esittelytekstin luomisessa, voit kääntyä meidän puoleemme. Luomme Premium-lakimiehille lyhyen haastattelun pohjalta esittelytekstin veloituksetta!

Yhteydenottolomake (Premium)

Premium-profiiliin sisältyy yhteydenottolomake, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat voivat lähettää sinulle viestejä suoraan profiilistasi.

Lakimiesarviot

Tuhannet suomalaiset etsivät joka kuukausi lakimiestä Lakivälityksen kautta. Lakipalveluita tarvitseva on usein ensimmäistä kertaa tekemisissä lakipalveluiden kanssa ja tällöin aiempien asiakkaiden kokemuksilla on suuri merkitys.

Lakivälitys tarkistaa jokaisen lakimiesarvion ennen sen julkaisemista eikä Lakivälityksessä julkaista asiattomia arvioita.

Luo oma lakimiesprofiilisi tästä!